fbpx

Tak pandai Sketchup??..

Nak kuasai Sketchup dalam masa sehari x??..

Klik bawah ni untuk belajar asas dulu,free & mudah je..

MACAM MANA NAK BELI?

pexels-photo-355988

1.Fahami

Klik free tutorial untuk cuba dahulu. Hubungi kami jika ada sebarang pertanyaan, boleh klik butang live chat di kanan bawah dan tunggu respon dari kami.
pexels-photo-271168

2.Pembelian

Dah faham tutorial asas kami?Ingin belajar lebih lanjut?..Klik beli,buat pembayaran dan anda akan menerima email tutorial premium dari kami secara automatik terus ke dalam email anda.
pexels-photo-789822

3.Maklumbalas

Baca Bismillah dan belajar dengan tekun. Masih xpuashati dengan servis kami? Minta bayaran balik, wang anda akan dikembalikan serta- merta dan berikan sebab kenapa.

KENAPA PILIH KAMI?

ISI KANDUNGAN BERKUALITI

Kualiti video dan bunyi tutorial yang kami hasilkan amat jelas dan berkualiti HD.

MUDAH & CEPAT

Boleh belajar dalam masa singkat dan dimana - mana sahaja, Janji ada laptop!

JAMINAN 30 HARI

Yup..Wang anda akan dipulangkan jika anda tidak berpuashati dengan produk kami.

TUTOR YANG BERPENGALAMAN

Tutorial dihasilkan adalah dari tutor yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam bidang mereka sendiri.

  • Founder

    MOHD FAZRUL BIN AZIZ

TENTANG

"PANDAI SOFTWARE HARI INI DISINI!"

Diasaskan oleh Mohd Fazrul bin Aziz. Target kami adalah untuk memberikan ilmu yang berkualiti berkenaan software dengan cara paling mudah hanya melalui online.

Hubungi Kami sekarang!

Follow Kami

Sila klik butang bawah untuk update berita terbaru kami

Hubungi Kami

Sila klik butang bawah untuk whatapps kami - 019-4492587

© 2017 ALL RIGHT RESERVED. DESIGN BY AGRAPHICPOINT.COM

TERM | FAQ

Meh tanya kami!
1
Terima Kasih kerana berkunjung ke web kami!Meh tanya apa-apa.kami akan jawab secepat mungkin..

Hi